Projectleiding

kaltenbach2

Projectleiding


Sinds 2004 heeft Huvapo vele verschillende projecten afgerond in de machine bouw in binnen en buitenland.

Enkele voorbeelden:

  • verplaatsen van productielijnen,
  • nieuwbouw van productielijnen
  • machine onderhoud en reparatie
  • aanleggen van ventilatiekanalen,
  • nieuwbouw van productielijnen
  • uitgebreide ervaring in (high care) food- en feed

Door deze expertise zijn we in staat voor de klant op te treden als montageleider / projectleider op uw locatie in binnen- en buitenland. Huvapo is gewend te werken in een dynamische omgeving en kan worden ingezet op allerlei werktuigkundige projecten in de meest uiteenlopende industrieën, wereldwijd en op freelance basis.

Bovenstaande maakt, dat het 'van nul af' uitvoeren van een nieuwbouw- of renovatieproject, voor de hand ligt. Met deze disciplines zijn we uitstekend in staat zelfstandig of in samenwerking met participerende partners, plannen te maken en die snel en efficiënt tot uitvoering te brengen. Daarbij is onze visie dat de kwaliteit en het halen van de planning voorop staat.
In een hectische omgeving zorgt Huvapo voor een feilloze projectondersteuning en /of montage-leiding. Huvapo zorgt dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar zijn. Huvapo heeft een hele goede kijk op de techniek door opleiding en ervaring (engineering/bedrijfskunde) en houdt bij, wat de status is van begrotingen en calculaties. Huvapo plant werkzaamheden strak en houdt goed overview, fungeert als vraagbaak voor klant, leveranciers, de collega's binnen en buiten, en andere (lokale) betrokkenen bij het project.

Projecten variëren van kleinschalige opdrachten van één of enkele dagen tot projecten met een looptijd van enkele maanden, over de gehele wereld.
We zijn VCA gecertificeerd inclusief heftruck en hoogwerker certificering.

.
Meer informatie Stuur een bericht